YOU ARE GLOBAL - THE GAME

Spillet, You are Global, kan bruges i alle børne -og ungdomsmiljøer.

Læs om spillet her inden du downloader

You are Global, er et globalt orienteret verdensspil. Det betyder, at børn og unge fra hele verden vil have adgang til det, enten i digital eller fysisk form. Spillet har ikke en indbygget taber eller vinder mentalitet. Deltagerne skal søge viden, og gennem dialog og stillingtagen blive udfordret på egne holdninger. Vores medmennesker viser os et billede af verden, så vi kan nuancere vores eget. Innovation, reflektion og samarbejde er de bærende elementer.

Spillet kan bruges som led i undervisningen og foregår på forskellige levels.

Level 1 - indskolingen

Level 2 - mellemtrinnet

Level 3 - udskoling og ungdomsuddannelserne. 

Alle starter med Level 1 uagtet alderstrin.

Dette for at skabe et vidensgrundlag, for dé refleksive processer det fordrer at engagere sig i, You are Global - The Game, og i tilværelsen som menneske og verdensborger.  

Har du tilknytning til børne -eller ungdomsmiljøer?

Er I undervisere, lærere eller er I ansatte ved en international organisation, hvor børns uddannelse og dannelse har høj prioritet. Så prøv kræfter med vores digitale version, You are Global - The Game.

Hvis I har nogle spørgsmål, kan I altid tage direkte kontakt til os på mail eller på telefon.

+45 61 13 15 00. 

Rigtig god fornøjelse!

Download den digitale version af spillet her - Gratis
Når du tilmelder dig, får du direkte adgang til den digitale version af You are Global - The Game
 

Tankerne bag spillet

Spillets grundkerne tager udgangspunkt i glæden ved at dele viden og holdninger med andre, når vi arbejder med selve dannelsen af det globale medansvar og opdagelsen af verdensborgerskabet. Spillet har til hensigt at skabe tankeprocesser og løfte for forskellige perspektiver, der kan bidrage til at skabe ny indsigt hos børn og unge.

 

You are global, taler derfor til bevidste holdninger, oplevelsen af identitet og inviterer til et aktivt medborgerskab gennem skabende og innovative spilprocesser

Spillet bygger på dialog, research, refleksion, samarbejde, handling og tillid gennem de forskellige kategorier. 

Spillet tager blandt andet udgangspunkt i dele af FN's 17 verdensmål for 2030, og i eksistentielle begreber.

Trust-Education tror på, at verdensborgerlig dannelse sker indefra, Gennem oplysning, handling og selvstændig stillingtagen til det globale fællesskab, hvor vi alle er en del af løsningen..

Med spillet ønsker Trust-Education at bidrage til en ny bevidsthed om, hvordan vi har placeret os selv som mennesker i verden og hvordan vi sætter os selv i spil med en aktiv, ansvarsbevidst, tillidsfuld, innovativ og medmenneskelig tilgang til hinanden nationalt som globalt. 

Spillet er tænkt som en Global Vision, hvor børn og unge handler lokalt, men tænker globalt. 

Den digitale spiludgave, ligger til rådighed på hjemmesiden. Du skal tilmelde dig her på siden, hvorefter du kan downloade den digitale udgave af spillet. 

© 2019 COPYRIGHT TRUST-EDUCATION / DESIGNED BY WEB DESIGNERNE