top of page

YOU ARE GLOBAL 

You are Global - The Program, 

kan bruges i alle børne -og ungdomsmiljøer.

Læs om materialet her og download

You are Global - The Program, er et globalt orienteret refleksionsmateriale. Det betyder, at undervisere, børn og unge fra hele verden vil have gratis adgang til det, i digital form. Deltagerne skal søge viden, og gennem dialog og stillingtagen blive udfordret på egne holdninger. Vores medmennesker viser os et billede af verden, så vi kan nuancere vores eget. Innovation, refleksion og samarbejde er de bærende elementer.

Materialet kan bruges som led i undervisningen og foregår på forskellige levels.

Level 1 - indskolingen

Level 2 - mellemtrinnet

Level 3 - udskoling og ungdomsuddannelserne. 

Alle starter med Level 1 uagtet alderstrin.

Dette for at skabe et vidensgrundlag, for dé refleksive processer det fordrer at engagere sig i You are Global - The Program, og i tilværelsen som menneske og verdensborger.  

Udfyld dit navn og din email. Download materialet, You are Gobal - The Program, gratis

Er I undervisere, lærere eller er I ansatte ved en international organisation, hvor børns uddannelse og dannelse har høj prioritet. Så prøv kræfter med vores digitale version, You are Global - The Program.

Hvis I har nogle spørgsmål, kan I altid tage direkte kontakt til os på mail eller på telefon.

+45 61 13 15 00. 

Rigtig god fornøjelse!

Download den digitale version af materialet her - Gratis
Når du tilmelder dig, får du direkte adgang til den digitale version af You are Global - The Program
Anchor 1

Tankerne bag materialet

Grundværdien i You are Global - The Program er glæden ved at dele viden og holdninger med andre, når vi arbejder med selve dannelsen af det globale medansvar og opdagelsen af verdensborgerskabet. You are Global - The Program har til hensigt at skabe tankeprocesser og løfte for forskellige perspektiver, der kan bidrage til at skabe ny indsigt hos børn og unge.

 

You are Global - The Program, taler derfor til bevidste holdninger, oplevelsen af identitet og inviterer til et aktivt medborgerskab gennem skabende og innovative processer

Materialet bygger på dialog, research, refleksion, samarbejde, handling og tillid gennem de forskellige kategorier. 

Materialet tager blandt andet udgangspunkt i dele af FN's 17 Verdensmål for 2030, og i eksistentielle begreber.

Trust-Education tror på, at verdensborgerlig dannelse sker indefra, gennem oplysning, handling og selvstændig stillingtagen til det globale fællesskab, hvor vi alle er en del af løsningen..

Med materialet ønsker Trust-Education at bidrage til en ny bevidsthed om, hvordan vi har placeret os selv som mennesker i verden og hvordan vi sætter os selv i spil med en aktiv, ansvarsbevidst, tillidsfuld, innovativ og medmenneskelig tilgang til hinanden nationalt som globalt. 

Refleksionsmaterialet er tænkt som en Global Vision, hvor børn og unge handler lokalt, men tænker globalt. 

Den digitale udgave, ligger til rådighed på hjemmesiden. Du skal tilmelde dig her på siden, hvorefter du kan downloade den digitale udgave gratis. 

bottom of page